Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ YOU ARE THE STAR



ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ YOU ARE THE STAR
Το blog "Youarethestar.blogspot.gr, (εφεξής «το blog») διοργανώνει ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου (internet), με επίσκεψη των ενδιαφερόμενων στην ιστοσελίδαYouarethestar.blogspot.gr του blog καθώς επίσης και της σελίδας του στο Facebook, σειρά από κληρώσεις (εφεξής οι «Κληρώσεις»), στις οποίες οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμμετάσχουν μέσω της συμπλήρωσης σχετικής φόρμας ηλεκτρονικά προκειμένου να κερδίσουν τα δώρα που θα προκηρύσσονται πριν από κάθε κλήρωση.
Στις κληρώσεις έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα & την Κύπρο, έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους κι έχουν ικανότητα προς δικαιοπραξία. Εξαιρούνται οι συντάκτες του blog καθώς και οι συγγενείς αυτών μέχρι και γ' βαθμού.
Η διάρκεια, η ημερομηνία διεξαγωγής και τα δώρα της κάθε κλήρωσης θα ορίζονται με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδαYouarethestar.blogspot.gr και στο Facebook του blog και πάντα σε χρόνο προγενέστερο της εκάστοτε κλήρωσης.
Η συμμετοχή σε κάθε κλήρωση ισχύει με την πλήρη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας κατά τους όρους του παρόντος για όλο το χρονικό διάστημα διάρκειας της εκάστοτε κλήρωσης.
Στην κάθε κλήρωση θα συμμετέχουν όλοι όσοι συμπλήρωσαν την ηλεκτρονική φόρμα για τη συγκεκριμένη κλήρωση.
Για τη συμμετοχή στις κληρώσεις δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος. Ο κάθε συμμετέχων θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένο μέλος στο Facebook, να έχει κάνει "like" στη σελίδα youarethestar.blogspot.gr και να έχει προηγουμένως αποδεχθεί όλους τους όρους εγγραφής του Facebook. Κατά τη διάρκεια κάθε κλήρωσης, η οποία θα πραγματοποιείται με ηλεκτρονικά μέσα εξασφαλίζοντας το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα, έγκυρες θα θεωρηθούν οι συμμετοχές που θα περιλαμβάνουν συμπληρωμένα ορθά τα πεδία που ορίζονται ως υποχρεωτικά στην ηλεκτρονική φόρμα της κλήρωσης. Διευκρινίζεται στο σημείο αυτό ότι η αποστολή των στοιχείων του κάθε συμμετέχοντα πραγματοποιείται προς τo blog και όχι προς το Facebook. Όλες οι έγκυρες συμμετοχές καταχωρούνται αμέσως σε μία λίστα αποκτώντας αυτοδικαίως αύξοντα αριθμό και συμμετέχουν στην ηλεκτρονική κλήρωση. Καθένας έχει δικαίωμα να συμμετάσχει μόνο μία φορά στην κάθε κλήρωση δηλώνοντας τα στοιχεία που του ζητούνται. Κάθε συμμετέχων δηλώνει ότι τα στοιχεία που δήλωσε για τη συμμετοχή του στην κλήρωση είναι τα αληθή του στοιχεία. Σε αντίθετη περίπτωση, το blog απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωσή της έναντι του συμμετέχοντος.
Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν εξαργυρώνονται, δεν μεταβιβάζονται και δεν επιδέχονται αλλαγής σε σχέδιο, χρώμα, είδος κλπ.
Η ανακοίνωση των ονομάτων των νικητών κάθε κλήρωσης θα πραγματοποιείται μετά την εκάστοτε κλήρωση στην ιστοσελίδα Youarethestar.blogspot.gr του blog και στο Facebook. Τα ονόματα των νικητών θα παραμένουν αναρτημένα στην ως άνω σελίδα για δέκα (10) ημέρες.
Οι νικητές της εκάστοτε κλήρωσης θα ειδοποιούνται επίσης με email (εάν το έχουν στείλει στο blog). Για να παραλάβουν το δώρο τους οι νικητές θα πρέπει να προσκομίζουν την Αστυνομική τους Ταυτότητα ή Διαβατήριο. Η παράδοση των δώρων θα γίνεται σε ώρα, ημέρα και τόπο που θα συμφωνηθεί με τον νικητή. Το blog δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση αδυναμίας απονομής του δώρου που οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας.
Oι νικητές επαρχίας θα παραλαμβάνουν τα δώρα τους ταχυδρομικά με βάση τα στοιχεία τους που θα δώσουν κατά την επικοινωνία τους με τo blog. Στην περίπτωση αυτή όλα τα έξοδα που σχετίζονται με την παραλαβή επιβαρύνουν τους νικητές της επαρχίας. Όσοι από τους τυχερούς νικητές που κατοικούν εντός περιφερείας Αττικής δεν παρουσιαστούν εντός ενός (1) μήνα από την ειδοποίησή τους για την παραλαβή των δώρων, αποχαρακτηρίζονται από νικητές και το blog απαλλάσσεται από την υποχρέωση παροχής των δώρων.
Διευκρινίζεται ότι το blog ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση που δύο ή περισσότερα άτομα με την ίδια ταυτότητα στο Facebook (ίδιο username και password) απαντήσουν στο ενημερωτικό μήνυμα και διεκδικήσουν το ίδιο δώρο. Το blog δικαιούται να ζητήσει οποιαδήποτε έγγραφα κρίνει απαραίτητα για την ταυτοποίηση του νικητή και εάν από τα έγγραφα δεν προκύπτει ο νικητής, να απονείμει το δώρο κατά την απόλυτη κρίση της, απαλλασσόμενης οιοσδήποτε υποχρέωσης έναντι των άλλων προσώπων.
Το blog διατηρεί το δικαίωμα με σχετική ανακοίνωσή του στην ιστοσελίδα του Youarethestar.blogspot.gr και στο Facebook χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση και κατά την κρίση της, να μεταβάλλει τους όρους των Κληρώσεων, να συντομεύει ή να παρατείνει τη διάρκεια τους ή ακόμη και να τις ακυρώνει για λόγους ανωτέρας βίας.
Στην περίπτωση που για κάποια κλήρωση που διενεργείται από Το blog ορισθούν άλλοι ειδικοί όροι μέσω της ιστοσελίδας Youarethestar.blogspot.gr και στο Facebook, αυτοί θα υπερισχύουν των παρόντων.
Η συμμετοχή σε κάθε κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων συμμετοχής και διενέργειας της κλήρωσης εκ μέρους του συμμετέχοντος και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτησή του από κάθε σχετική αξίωση έναντι του blog.
Οι συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε διατηρούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα εμπορικά σήματα, λογότυπα, ονόματα και λοιπά διακριτικά του blog. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι οποιοσδήποτε συμμετέχων προσβάλλει ή επιχειρεί να προσβάλλει οποιοδήποτε από τα ανωτέρω, θα αποβάλλεται αυτομάτως από την κλήρωση και το blog θα διατηρεί το δικαίωμα να αναφέρει το ζήτημα στις αρμόδιες αρχές αλλά και να στραφεί κατά του συμμετέχοντα διεκδικώντας αποζημίωση για κάθε ζημία την οποία υπέστη.
Η συμμετοχή του κάθε ενδιαφερόμενου προϋποθέτει πρόσβαση στο διαδίκτυο με δικά του τεχνικά μέσα. Το blog δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη, εάν για λόγους που βρίσκονται έξω από τη σφαίρα του ελέγχου της (όπως ενδεικτικά αλλά μη περιοριστικά λόγοι ανωτέρας βίας, τεχνικά προβλήματα, μη κάλυψη δικτύου, υπερφόρτωση δικτύου, διακοπή σύνδεσης με το δίκτυο, μη αποστολή ή αποδοχή γραπτών μηνυμάτων λόγω έλλειψης διαθέσιμου χώρου, μη σωστός τρόπος απάντησης) ή από τη σφαίρα ελέγχου κάθε τρίτου που θα μεταφέρει τα μηνύματα, α) καθυστερήσει ή αποτύχει η αποστολή ή/και η λήψη των ηλεκτρονικών μηνυμάτων του διαγωνισμού β) δεν είναι διαθέσιμη η υπηρεσία στους διαγωνιζόμενους για οσοδήποτε χρονικό διάστημα γ) τα διατηρούμενα αρχεία της υπηρεσίας καταστραφούν μερικώς ή ολοσχερώς. Σε καμία περίπτωση δεν θα ευθύνεται το ως άνω  blog για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της υπηρεσίας που θα προκύψουν από τις ως άνω αιτίες. Περαιτέρω, το blog ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε τυχόν βλάβη προκύψει στο Facebook.
Η συμμετοχή σε κάθε κλήρωση συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση του συμμετέχοντα στην κλήρωση για την καταχώριση των προσωπικών του δεδομένων σε αρχείο που θα τηρείται από το blog , ως υπεύθυνο για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη μέσων είτε από το ίδιο είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου διορίσει το blog κατ' εντολή και για λογαριασμό του, σύμφωνα με το Ν.2472/1997, όπως ισχύει, για το σκοπό των κληρώσεων καθώς και για άλλους προωθητικούς και διαφημιστικούς σκοπούς, ήτοι για ενέργειες marketing. Οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση τη διαγραφή ή τροποποίηση των στοιχείων τους, ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο rianakourakou@gmail.com.
Οι συμμετέχοντες στις κληρώσεις παρέχουν τη ρητή συναίνεσή τους στο blog προκειμένου το τελευταίο να προβεί σε προβολή των κληρώσεων ή/και των αποτελεσμάτων μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης, εντύπων, ηλεκτρονικού τύπου, internet. Επομένως, το blog διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει και να δημοσιεύσει για διαφημιστικούς σκοπούς κατάλογο των νικητών, φωτογραφίες, βίντεο αναφορικά πάντα με το περιεχόμενο των κληρώσεων.
Ρητώς διευκρινίζεται ότι το Facebook σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται, διαχειρίζεται, προωθεί ή ενισχύει τις εκάστοτε κληρώσεις.
Οι παρόντες όροι διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο. Οποιαδήποτε διένεξη, διαφορά ή διαφωνία προκύψει σχετικά τους παρόντες όρους που αφορούν στις κληρώσεις θα λύεται σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία ενώ αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα Δικαστήρια της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου